Coaching

CDR Coaching

 

DIT BEN IK!

Mensen verbinden met hun kern en elkaar

Ik ben Claudia en ik ben een mensenmens zoals ze wel eens zeggen. Doorheen mijn leven is me duidelijk geworden, wat mijn talenten en kwaliteiten zijn en coachen is er één van.

Na een aantal jaren goed onderbouwde opleidingen te volgen, voelde ik het meer en meer, dat dit echt iets voor me is.

Het pad dat ik persoonlijk al bewandelde doorheen het leven, heeft me ook vele inzichten en ervaringen meegegeven.

Ik heb 4 schatten van kinderen, ieder uniek op zichzelf. Wij wonen met zijn allen in Brasschaat en daar in ons warm nestje heb ik een aparte praktijkruimte voorzien om te doen wat ik graag doe, naast mijn beroep in de zorgsector.

 

De coaching is gericht naar zowel jongens als meisjes van alle leeftijden, volwassenen en kind-ouder coaching. Enkele specifieke situaties waarvoor ik ondersteuning bied, zie je hier. Het overzicht omvat niet alles, voor andere noden mag je ook altijd contact opnemen.

Indien ik niet aan de noden kan voldoen, dan zal ik dat met alle eerlijkheid en openheid met u bespreken. En kan ik jullie volledig vrijblijvend nog doorverwijzen naar andere collega's, waaronder ook psychologen.

 

vb:Pesterijen/ Emotionele conflicten/ Innerlijke onrust/ Assertiviteit

 

Veel liefs

Claudia +32477098365

Claudiadrcoach@gmail.com

Bossaertstraat 51 

2930 Brasschaat 

Studio LouLou

Mijn naam is Rebecca ik ben een creatieve duizendpoot,  ideeën fontein en een mooi maker.

Ik ben een vrolijk en zacht persoon die rust uitstraalt. Graag geef ik deze rust door aan iedereen die een beetje ontspanning kan gebruiken.

In mijn vrije tijd hou ik enorm van reizen. Meestal vind je me aan zee, mijn happy place. Het geluid van de zee en de golven brengen mij  rust. Zon zee en strand daar wordt ik blij van.

 

Ik ben massage therapeut van opleiding. En door de jaren heen volgde ik verschillende massage opleidingen. Als ook een opleiding aromatherapie.

Naar aanleiding van mijn zoon die de diagnose van ADD kreeg ging ik opzoek naar hoe kan ik rust brengen in zijn hoofdje en hem ondersteuning bieden. Ook wilde ik meer kinderen kunnen helpen. En zo begon het idee te groeien. Mijn ideeën fontein begon te stromen. Eerst volgde ik de Alohi opleiding. En geef ik al een hele tijd Alohi lessen op verschillende scholen en nu ook in mijn eigen praktijk. Ik ben zo blij dat ik in al die tijd al zoveel kinderen heb kunnen helpen om tot rust te komen.

Ook volgde ik een opleiding kindercaoch bij het Vrolijk Stekje. En een de opleiding kindermassage bij de wellness academie. Na al deze opleidingen en ervaringen was het tijd voor mijn eigen praktijk.

Studio loulou is geboren ❤️

 

Allemaal welkom als je nood hebt aan ontspanning.

 

https://www.studioloulou.net

+32479/40.21.97

rebecca.veulemans01@gmail.com

Durentijdlei 84

2930 Brasschaat